Δραστηριότητες > Web Design
 
 
  Δραστηριότητες > Web Design  
  Ανάπτυξη εφαρμογών και σελίδων Internet ακόμα και για πολύ μικρές ανάγκες  
     
  Η Net-it, αυτοτελώς αλλά και σε συνεργασία με την Bits'n'Bytes, αναλαμβάνει την ανάπτυξη δικτυακών τόπων και εφαρμογών για οποιαδήποτε ανάγκη.

Οι προτάσεις μας προσαρμόζονται στις επιθυμίες σας ώστε να βρεθεί η κατάλληλη λύση για τον καθένα.

Η μακρά εμπειρία στο χώρο και η υψηλή αποτελεσματικότητα των έργων μας εξασφαλίζουν για σας μια επιτυχημένη παρουσία στα ελληνικά αλλά και διεθνή διαδικτυακά δρώμενα.

Ενδεικτικά παρατίθενται οι παρακάτω ιστότοποι (με αλφαβητική σειρά) εκτός φυσικά από το site που επισκέπτεστε αυτή τη στιγμή !

www.azek.gr
www.kpark.gr
www.paidoussis.gr
www.suncitygroup.gr
www.winmedica.gr

www.debtocracy.gr
www.f1free.gr
www.msfree.gr
www.thepressproject.gr
 
     
     
  The B Project  
  Δυναμικά, πρωτότυπα, ελεύθερα!  
.
Ειδική μνεία απαιτεί το εργαλείο ανάπτυξης και συντήρησης ιστοτόπων BProject, στο οποίο έχει βασιστεί και η ανάπτυξη του site της Net-it που αυτή τη στιγμή επισκέπτεστε.

Είναι ένα μοναδικό προϊόν στον τομέα του και αποτελεί μια καταπληκτική ευκαιρία για αναπτυσσόμενες εταιρείες καθώς και για εκείνες που προτιμούν να έχουν τον έλεγχο και τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης της εταιρικής διαδικτυακής τους παρουσίας. Με εξειδικευμένο εικαστικό αλλά προκαθορισμένες μεθόδους διαχείρισης, προσφέρει ευκολία και ευελιξία, άνεση και μοναδικότητα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το φυλλάδιο της εφαρμογής καθώς και τον τιμοκατάλογο των βασικών και προαιρετικών στοιχείων.

The B Project brochure (2MB)
 
   
  © Copyright 2004-2015, Θαλασσινός Γιώργος | All rights reserved