Εταιρεία > Ιστορικό
 
 
  Εταιρεία > Ιστορικό  
   
     
 
Η Net-it λειτουργεί ως ανεξάρτητος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής από το 2004. Στο διάστημα 06/2009-03/2012 δραστηριοποιήθηκε στο χώρο ως Ομόρρυθμη Εταιρεία, αλλά οι τρέχουσες συγκυρίες επέβαλαν την αποκλειστική ενασχόληση με τον πυρήνα της δραστηριότητάς της, τις υπηρεσίες.

Οι αρχές...

Η ιστορία της Net-it ξεκινάει στις αρχές της δεκαετίας του 80, τα ρομαντικά χρόνια της εποχής των υπολογιστών, οπότε και ο εμπνευστής της σαγηνεύτηκε από τα άσχημα και ογκώδη εκείνα κουτιά με τις απίστευτες για την εποχή δυνατότητες. Ήταν μια εποχή με διάτρητες κάρτες και mainframes αλλά και με τα πρώτα PCs.

Οι εξελίξεις στο χώρο υπήρξαν ραγδαίες και μαζί με αυτές ήρθε η γνώση και η εμπειρία. Αφενός τι λειτουργεί αποδοτικά και τι όχι - από συστήματα IBM AS/400 μέχρι Novell και Microsoft εταιρικές πλατφόρμες δεκάδων χρηστών προσωπικών Η/Υ, με ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση και διαχείριση μέσω Internet - και αφετέρου τι έχει σημασία για τον τελικό πελάτη - έννοιες όπως αξιοπιστία, συνέπεια, διαθεσιμότητα, υπευθυνότητα και άμεση υποστήριξη.

Η Net-it...

Η πορεία τον έφερε τελικά, μετά από 17 χρόνια απασχόλησης και σε τελικούς πελάτες αλλά και σε εταιρείες πληροφορικής, να ιδρύσει το 2004 τη Net-it, με στόχο να προσφέρει στον πελάτη - επιχείρηση αυτά που και ο ίδιος ζητούσε όταν βρισκόταν στη θέση τους.

Η συνεχής ανάπτυξη της Net-it, και στον τομέα των πελατών αλλά και στον τομέα των συνεργατών, έδειξε ότι η αίσθηση που έχει είναι σωστή και ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι ανάλογο των προσδοκιών και των δύο πλευρών.

Η Net-it ΟΕ...

H ίδρυση της ΟΕ τον Ιούνιο του 2009 σηματοδότησε τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της Net-it. Με στόχο να καλύψει όλο το φάσμα των αναγκών των πελατών της, συνέχισε να επενδύει σε έμψυχο υλικό, νέα τεχνολογία και στρατηγικές συνεργασίες, κρατώντας παράλληλα τους δεσμούς με ό,τι έχει αποδείξει την αξία του στο χρόνο. Η πορεία της ΟΕ διακόπηκε το Μάρτιο του 2012 λόγω κυρίως των συνθηκών της αγοράς.

Η επιστροφή στον πυρήνα...

Η Net-it επιστρέφει στον πυρήνα της δραστηριότητάς της, ήτοι την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής. Παράλληλα έχει τη δυνατότητα να διακινεί λογισμικό με τη μορφή αδειών ενώ παρέχει και υπηρεσίες φιλοξενίας και διαχείρισης σε Domains, Sites και Mail Accounts.

Εν μέσω κρίσης η Net-it όχι μόνο επιβιώνει αλλά αναπτύσσεται. Μείνετε μαζί μας... το ταξίδι θα είναι ευχάριστο!
 
     
     
  Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας  
  Για να πετύχεις πρέπει να μπεις στα παπούτσια του άλλου...  
.
Μας είναι εύκολο να αντιληφθούμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας. Όπως λένε, μπορούμε να "μπούμε στα παπούτσια σας".

Ο λόγος είναι απλός : έχουμε περάσει πολλά χρόνια στην πλευρά της αγοράς που βρίσκεστε ώστε να μπορούμε να σκεφτόμαστε όπως εσείς.
 
   
  © Copyright 2004-2015, Θαλασσινός Γιώργος | All rights reserved